Toldbuen, 4700 Næstved

nyt vejcenter på rekord tid

PROJEKT: Behovet for et nyt vejcenter var akut. Det nye Vejcenter Sjælland havde brug for tag over hovedet og blev indlogeret i 20 midlertidige kontorpavilloner, mens design og opførelse af deres nye domicil stod på.
MÅL: At opføre et nyt domicil for Vejcenter Sjælland på rekord tid. Det skulle indpasses i de parklignende omgivelser med mange, gamle træer i Holsted - nordøst for Næstved.
RESULTAT: Der blev skabt et domicil i en let konstruktion af glas, træ og stål. Domicilet indeholder 50 arbejdspladser i en blanding af storrums- og enkeltmandskontorer langs facaderne. Indretningen er moderne med hvide overflader, flot reception med højt til loftet og ovenlys. Projektrum, møderum og velfærdskerner er placeret i midten af bygningen, der endvidere rummer omklædningsrum og lagerfaciliteter i kælderen. Den nordøstvendte bygning fremstår let, lys og åben med en transparens og form, som passer godt ind i omgivelserne.
HISTORIK: Med kommunalreformen i 2006 overgik ca. 2.000 km tidligere amtsveje til statsveje. Den betydelige forøgelse af Vejdirektoratets ansvar udløste behov for seks nye vejcentre. 
ADRESSE: Toldbuen 6, 4700 Næstved
FrontFra sidenFacadeKontorerindefra
Kontakt

Gunnar C. Kristensen
Real Estate Development A/S
+45 40 57 36 61
gk@realestatedevelopment.dk