Hammars Højhus i Helsingør

22 luksuslejligheder i fredet højhus

PROJEKT: At ombygge det fredede højhus (oprindeligt baseret på skitser af Jørn Utzon) til 22 luksuslejligheder fordelt på 8 etager med 3 boliger på hhv. 62, 63 og 117 m2 på hver af etagerne. Øverst er indrettet en 130 m2 stor penthouselejlighed med tagterrasse.
MÅL: Målet var at skabe moderne boliger i forskellige størrelser og indretning.  Disse skulle endvidere også tilgodese de individuelle boligbehov hos seniorer i Helsingør området, der gerne ville sælge villaen og flytte til centrum af Helsingør i moderne rammer. 
RESULTAT: En række fantastiske boliger med hver deres særpræg, som tilgodeser individuelle behov og krav. I indretningen er der lagt vægt på at kombinere den enestående udsigt med det fantastiske lysindfald, som optimeres i indretningen med åbne planløsninger og det kompromisløse valg af lyse kvalitetsmaterialer. Fra de øvre etager er der en helt exceptionel, uhindret udsigt over byens tage, havet og den nordsjællandske kyst. Et enestående sted for alle der sætter pris på at leve i naturskønne omgivelser - og samtidig nyde godt af byens fornøjelser.
OVERTAGELSE: Ejendommen blev overtaget i 2005.
ADRESSE: Murergade 7, 3000 Helsingør.
Side langt fraHøjhus fra sidenaltanerset indefrakig i boliger
Kontakt

Gunnar C. Kristensen
Real Estate Development A/S
+45 40 57 36 61
gk@realestatedevelopment.dk