Olaf Ryesgade 7 N, st., 6000 Kolding

346 m2 kontor udlejes

Lejemålet er nyistandsat, lyst og venligt pga. flere vinduer, som giver et flot lysindfald fra 3 sider.

Lejemålet har en meget fleksibel indretning med mulighed for både storrumskontor og flere celle kontorer. Fint møderum i glas, receptions-mulighed, nyt køkken med spiseplads samt toiletter. Kontrasterne er markante og flotte med nylagt sort gulvtæppe, sorte søjler og hvide vægge og hvide glaskupler. Om sommeren er der også mulighed for at sidde ude og nyde sin frokost. Skal ses.

Lejemålet er velegnet til domicil/kontor, liberalt erhverv eller lignende. Det ligger i stuetagen i bygning N i en velholdt bygning i Mejeriernes gl. maskinfabrik, som i 50 år blev benyttet til fremstilling af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere til mejerierne. Masser af parkering til både personale og gæster.

Lejevilkår:
Lokale størrelse: 346 m2
Årlig husleje: 250.850 kr.
Månedlig husleje: 20.905 kr.
A-conto drift pr. mdr.: 2.322 kr.
A-conto varme pr. mdr.: 2.059 kr.
Betaling: Månedsvis forud
Regulering: Nettopristal, dog min. 2%
Depositum: 3 mdr.
Moms: Lejemålet kan overtages momsfrit
Opsigelse: 3 mdrs. opsigelse

Den gamle maskinfabrik ligger i udkanten af centrums området i Kolding og ca. 4 km fra motorvejstilkørsel 64 (Sønderjysk motorvej og 65 Esbjerg motorvejen ved Kolding Storcenter).

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabrikationen nedlagt, og de forskellige og ret unikke bygninger blev i stedet omdannet til kontor, lager og butik.

Den gamle maskinfabrik er et ret charmerende og skønt sted, hvor der siden sommer 2014 igen har pågået renovering og fornyelser, med det mål at skabe et nutidigt erhvervsområde, hvor det bedste fra de sjælfulde gamle bygninger bevares, og hvor der er kvalitet i rummene mellem bygningerne.

 

Dette lejemål er markeret med et energimærke D   Lejemålet er energimærket med D

Se lokationen på Google Maps


Vis på Google Maps
IndgangLokale_1Lokale_2Lokale_3Lokale_4olaf_ryesgadep_koekkenolaf_ryesgadep_koekken_1olaf_ryesgadep_moedelokaleORP_gaardmiljo
Kontakt

Gunnar C. Kristensen
Real Estate Development A/S
+45 40 57 36 61
gk@realestatedevelopment.dk