EasyOffice Kontorhotel i Kolding

Kontorhotel tæt på motorvejsnettet

1-plads kontor fra 2.200 kr. pr. mdr. i eget kontor.

EasyOffice tilbyder nem etablering til en lav pris. Moderne og hyggeligt miljø. Kontorer med 1-8 arbejdspladser. Fælles adgang til moderne møde- eller konferencelokaler. Fælles adgang til køkken og kantine. Rengøring af fællesarealer. Tæt på motorvej og offentlige transportmidler. Masser af gratis parkeringsplader. Internet, el og varme er inkluderet i prisen. (ingen ekstra regninger).

SE VORES LEDIGE LOKALER HER: EASYOFFICE KOLDING/LEDIGE LOKALER

Kontorhotellet er nyrenoveret og smukt beliggende i en herskabelig firlænget gård - Julianelyst. Kontorlokalerne er meget fleksible og kan indrettes efter ønske og behov. De fire længer danner indvendige facader mod den hyggelig gård, som er en herlig ankomst til kontorhotellet. Fra ejendommen er der 5 minutters kørsel til motorvej og 10 minutters kørsel til centrum af Kolding.

Den smukke, herskabelige gård blev opført i 1916 og var oprindeligt landbrugsejendom, men blev senere indrettet til kontorer. Mange fine detaljer fra fortiden er bevaret, men samtidig fremstår de gamle bygninger i en nutidig og moderne stil. Bygningernes udformning og placering har gjort det muligt at indrette nogle hyggelige og spændende kontorer.

Services: Bredbånd, Eget firmaskilt ved hoveddør, Filserver adgang, Kantine, Parkeringspladser, Rengøring

Dette lejemål er markeret med et energimærke E   Lejemålet er energimærket med E

Se lokationen på Google Maps


Vis på Google Maps
Julianelyst entrekontorhotel_trappesatsJulianelyst_gangarealMøderum1Møderum2BygningGaardhave

Se info om ejendommen