Kontor

Premium Partner Badge Lokalebasen.dk   Lokaleportalen.dk
BeskrivelseByKvm.Årlig huslejeKr./kvm
Vestergade 10, baghuset, EasyOffice kontorhotel, 1. sal (1)
EasyOffice har lige åbnet nyt kontorhotel. Nyåbnet kontorhotel i Randers midtby. Søger du kontor i Randers midtby? Så har EasyOffice åbnet et nyt kontorhotel i midtby Randers. Book et kontor i EasyOffice, vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser. Få kontor i midtby Randers – vi tilbyder en pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorfællesskab i et lækkert miljø med adgang til mødelokaler i stueetagen, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende. Se også vores kontorhotel i Lille Voldgade 9 her. Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Kontorerne fås fra 1 til 6 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatsceen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Læs mere her. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt. Så måske er det tid til et kontor midtby Randers? Nyåbnet kontorhotel i Randers midtby.
Randers20 kvm.1 plads kontor fra 2.400 kr./mdr. kr.1 plads kontor fra 2.400 kr./mdr. kr.
1 plads kontor Olaf Ryesgade 7 K
EasyOffice i BygningK tilbyder nem etablering til en fast, lav pris. Book et af vores 1-plads kontorer. Prisen er inklusiv fri adgang til fast speed internet, el, varme og drift - ingen ekstra regninger. Vores 1-plads kontorer er mellem 10-14 (netto)m2. Vi har pt. 5 ledige, mindre kontorer til rigtige attraktive priser. Kontorhotellet ligger på Olaf Ryesgade i Mejeriernes gamle maskinfabrik. Vi tilbyder lejemål i flere størrelser i et moderne kontormiljø med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkken- og toiletfaciliteter alt ny istandsat. Mødelokaler bookes online. Konceptet er, at man har sit eget lejemål, men deler adgang til husets fælles faciliteter med de øvrige lejere. Vi har i indretningen bevaret det bedste fra de gamle bygninger, og kombineret det med en spændende lækker ny indretning. Hjertet i Bygning K er den gamle karakterfulde betontrappe, som forbinder etagerne i et åbent forløb i midten af bygningen. Herfra er der adgang til de brede kontorgange med de individuelle lejemål. Hos EasyOffice får du en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten og ikke låser dig fast på en lang kontrakt.
Kolding15 kvm.1-plads kontor fra 2.700 kr. kr.1-plads kontor fra 2.700 kr. kr.
Centervej 2. A, 1. sal
Lejemålet er indrettet som et stort fælleskontor med skrå vægge, og kan evt. underopdeles med ét selvstændigt chefkontor/møderum, der står i åben forbindelse med lokalet via en glasadskillelse. Kabling, fælles adgang til køkken, toilet og møderum. Lejemålet er nyindrettet, og fremstår i en nutidig pæn stil. Gratis parkering.
Kolding119 kvm.92.000 kr.775 kr.
Struergade 16
Lækkert og velindrettet lejemål på hele 2. sal i fin attraktiv ejendom med atriumhave og gårdparkering. Lejemålet er meget lyst og kan anvendes til kontor eller lignende. Indrettet med lyse trægulve, akustiklofter og indbygget lys samt automatisk ventilation. Gode materialer og fleksible indretningsmuligheder. Lejemålet består af et stort, to mellem og to mindre kontorrum samt et køkken, et personale toilet og en fin altan. Prikken over i'et er uden tvivl den sydvestvendte altan, hvor fyraftener kan nydes på behørig vis, mens indeklimaet også gøres en smule bedre af muligheden for gennemtræk. Lejemålet ligger blot 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og i gå afstand fra City 2. Ejendommen har velordnede tilkørselsforhold, og gode parkeringsmuligheder på flere sider af bygningerne.
Høje Taastrup210 kvm.163.900 kr.780 kr.
Høje Taastrup Boulevard, EasyOffice kontorhotel, 1. sal
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder. Priserne er inklusiv fri adgang til internet, el og varme og p-plads- ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et moderne kontormiljø med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkken- og toiletfaciliteter - alt ny istandsat. Mødelokaler bookes online. Velkomst stander i loungeområde sender sms og email til dig, når du har besøg. Hos EasyOffice får du en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten og ikke låser dig fast på en lang kontrakt. Se ledige lokaler/priser her: Easyoffice.dk/kontor i høje Taastrup Kontorhotellet ligger blot 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City 2, som er et af de største og mest velbesøgte butikscentre i Danmark. Bygningen er synligt beliggende ud til Høje Taastrup Boulevard midt i et regionalt knudepunkt.
Høje Taastrup20 kvm.1 plads kontor fra 2.600 kr./mdr. kr.1 plads kontor fra 2.600 kr./mdr. kr.
Centervej, EasyOffice kontorhotel
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder. 1-plads kontor fra 2.200 kr. pr. mdr. i eget kontor. EasyOffice tilbyder nem etablering til en lav pris. Moderne og hyggeligt miljø. Kontorer med 1-8 arbejdspladser. Fælles adgang til moderne møde- eller konferencelokaler. Fælles adgang til køkken og kantine. Rengøring af fællesarealer. Tæt på motorvej og offentlige transportmidler. Masser af gratis parkeringsplader. Internet, el og varme er inkluderet i prisen. (ingen ekstra regninger).
Kolding15 kvm.Pris pr. plads 2250 kr. pr. mdr. kr.Pris pr. plads 2250 kr. pr. mdr. kr.
Tobaksgården, EasyOffice kontorhotel
Vi tilbyder nem etablering til en lav pris. Moderne og hyggeligt miljø. Kontorer med 1-4 arbejdspladser.1-plads kontor fra 2.200 kr. pr mdr. i eget kontor. Fælles adgang til moderne møde- eller konferencelokaler. Fælles adgang til køkken og kantine. Rengøring af fællesarealer. Tæt på motorvej og offentlige transportmidler. Masser af gratis parkeringsplader. Internet, el og varme er inkluderet i prisen. (ingen ekstra regninger). Det er desuden muligt at tilkøbe rengøring. Se ledige lokaler her: EasyOffice Tobaksgården/ledige lokaler Kontorhotellet er nyrenoveret og ligger i Tobaksgården blot 300 meter fra strøget og meget centralt i forhold til offentlig transport og andre indkøbsmuligheder. Kontorlokalerne er meget fleksible og kan indrettes efter ønske og behov. Facade mod en hyggelig atriumgård med bænke, grønne beplantninger og fin belysning. Tobaksgården er opført i 1857 og består af syv bygninger og har et samlet areal på 14.000 m²., Ejendommen blev oprindeligt anvendt af Petersen og Sørensens tobaksfabrikker til fremstilling og distribution af tobak. Bygningerne blev moderniseret og ombygget til kontorformål i 1988. Siden er bygningerne blevet holdt i en høj ind- og udvendig standard. Bygningerne der er meget forskellige, skaber rammerne for den hyggelige plads "Tobaksgården" som er et fungerer offentligt rum. Services: Bredbånd, Eget firmaskilt ved hoveddør, Filserver adgang, Fælles telefonsystem, Kantine, Parkeringspladser, Rengøring
Horsens20 kvm.1 plads kontor fra 2.200 kr./mdr. kr.1 plads kontor fra 2.200 kr./mdr. kr.
Lille Voldgade, EasyOffice kontorhotel
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder. EasyOffice tilbyder nem etablering til en fast, lav pris. Book et 1-plads kontor for kr. 2.050 pr. mdr. Prisen er inklusiv fri adgang til internet, el og varme - ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et moderne kontormiljø med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkken- og toiletfaciliteter - alt ny istandsat. Mødelokaler bookes online. Velkomst stander i loungeområde sender sms og email til dig, når du har besøg. Hos EasyOffice får du en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten og ikke låser dig fast på en lang kontrakt. Det er muligt at leje egen parkeringsplads for kr. 400 pr. mdr.
Randers20 kvm.1 plads kontor fra 2.050 kr./mdr. kr.1 plads kontor fra 2.050 kr./mdr. kr.
Marselis Boulevard, EasyOffice kontorhotel
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder. EasyOffice tilbyder nem etablering til en fast, lav pris. Pt har vi kun 1 ledigt lokale. Det er 3-4 plads kontor som koster 4.950 kr. pr. mdr. Prisen er inklusiv fri adgang til internet, el og varme - ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et moderne kontormiljø med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkken- og toiletfaciliteter - alt ny istandsat. Mødelokaler bookes online. Velkomst stander i loungeområde sender sms og email til dig, når du har besøg. Hos EasyOffice får du en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten og ikke låser dig fast på en lang kontrakt. Det er muligt at leje egen parkeringsplads for kr. 400 pr. mdr.
Århus C10 kvm.1 plads kontor fra 2.100 kr./mdr. kr.1 plads kontor fra 2.100 kr./mdr. kr.
Olaf Ryesgade 7C 1
Lejemålet er nyistandsat, lyst og venligt og har en flot udsigt over byens tage bl.a. Koldinghus. Indgangspartiet er pænt og imødekommende med en pæn trappe op til første sal. Selve kontoret indeholder storrumskontor med flot møderum i glas, køkken med spiseplads samt toilet. Lejemålet fremstår pænt og kan anvendes til kontor, liberalt erhverv eller lignende. Det ligger på 1. sal i bygning C, direkte ud til Olaf Ryesgade. Bygningen er en velholdt, gråpudset længebygning i 2 plan med et lejemål på hver etage.
Kolding120 kvm.90000 kr.750 kr.
Olaf Ryesgade 7N
Lejemålet er nyistandsat, lyst og venligt pga. flere vinduer, som giver et flot lysindfald fra 3 sider. Lejemålet har en meget fleksibel indretning med mulighed for både storrumskontor og flere celle kontorer. Fint møderum i glas, receptions-mulighed, nyt køkken med spiseplads samt toiletter. Kontrasterne er markante og flotte med nylagt sort gulvtæppe, sorte søjler og hvide vægge og hvide glaskupler. Om sommeren er der også mulighed for at sidde ude og nyde sin frokost. Skal ses. Lejemålet er velegnet til domicil/kontor, liberalt erhverv eller lignende. Det ligger i stuetagen i bygning P i en velholdt bygning i Mejeriernes gl. maskinfabrik, som i 50 år blev benyttet til fremstilling af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere til mejerierne. Masser af parkering til både personale og gæster.
Kolding346 kvm.250.850 kr.725 kr.