Kontor

BeskrivelseByKvm.Årlig huslejeKr./kvm
Olaf Ryesgade 7 K
Vores fællesdomicil i Bygning K har et samlet areal på 1.720 m2 fordelt på to etager. Ny indretning af 2. sal blev taget i brug i april 2017. Lejemål tilbydes i størrelser fra 50 til 450 m2 med muligheder for indretning af flere sammenhængende kontorer. Konceptet er at man har sit eget lejemål, men deler adgang til husets fælles faciliteter med de øvrige lejere. Vi har i indretningen bevaret det bedste fra de gamle bygninger, og kombineret det med en spændende lækker ny indretning. Hjertet i Bygning K er den gamle karakterfulde betontrappe, som forbinder etagerne i et åbent forløb i midten af bygningen. Herfra er der adgang til de brede kontorgange med de individuelle lejemål.
Kolding24-74 kvm.lokaler fra 2.500 kr. pr. mdr. kr.800 kr.
Centervej 2D, st.
Ny istandsat, repræsentativt og hyggeligt lejemål. Lejemålet er beliggende med indgang fra gårdrummet i den renoverede firelængede gård med brostens belægning i gårdrummet og hyggelige uderum. Lejemålet er indrettet med et pænt lyst indgangsparti og et stort fælleskontor, fire mindre kontorer samt et stort gennemlyst mødelokale, som også kan bruges til kontor. Desuden er der toilet, køkken og depotrum. Kabling og internet. Gratis parkering både på den nordlige og vestlige side af ejendommen. Lejemålet er beliggende i stueetagen i ejendommens nordøstlige hjørne. Der er adgang til lejemålet fra ejendommens hyggelige brostensbelagte gårdrum.
Kolding166 kvm.92.000 kr.760 kr.
Thistedgade 6
Lækkert og meget synligt stueetage lejemål
Høje Taastrup162 kvm.142.000 kr.882 kr.
Høje Taastrup Boulevard, EasyOffice kontorhotel, 1. sal
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder.
Høje Taastrup10-30 kvm.1 plads kontor fra 2.600 kr./mdr. kr.950 kr.
Centervej, EasyOffice kontorhotel
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder. 1-plads kontor fra 2.200 kr. pr. mdr. i eget kontor. EasyOffice tilbyder nem etablering til en lav pris. Moderne og hyggeligt miljø. Kontorer med 1-8 arbejdspladser. Fælles adgang til moderne møde- eller konferencelokaler. Fælles adgang til køkken og kantine. Rengøring af fællesarealer. Tæt på motorvej og offentlige transportmidler. Masser af gratis parkeringsplader. Internet, el og varme er inkluderet i prisen. (ingen ekstra regninger).
Kolding10-30 kvm.27.600 - 72.000 kr.950 kr.
Tobaksgården, EasyOffice kontorhotel
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder. Vi tilbyder nem etablering til en lav pris. Moderne og hyggeligt miljø. Kontorer med 1-4 arbejdspladser. 1-plads kontor fra 2.200 kr. pr mdr. i eget kontor Fælles adgang til moderne møde- eller konferencelokaler. Fælles adgang til køkken og kantine. Rengøring af fællesarealer. Tæt på motorvej og offentlige transportmidler. Masser af gratis parkeringsplader. Internet, el og varme er inkluderet i prisen. (ingen ekstra regninger). Det er desuden muligt at tilkøbe rengøring.
Horsens10-30 kvm.1 plads kontor fra 2.200 kr./mdr. kr.950 kr.
Lille Voldgade, EasyOffice kontorhotel
EasyOffice er et moderne, velfungerende kontorhotel, som tilbyder nem etablering til en lav pris med en attraktiv kontoradresse og gode parkeringsmuligheder. EasyOffice tilbyder nem etablering til en fast, lav pris. Book et 1-plads kontor for kr. 2.050 pr. mdr. Prisen er inklusiv fri adgang til internet, el og varme - ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et moderne kontormiljø med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkken- og toiletfaciliteter - alt ny istandsat. Mødelokaler bookes online. Velkomst stander i loungeområde sender sms og email til dig, når du har besøg. Hos EasyOffice får du en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten og ikke låser dig fast på en lang kontrakt. Det er muligt at leje egen parkeringsplads for kr. 400 pr. mdr.
Randers10-30 kvm.1 plads kontorer fra 2.050 kr./mdr. kr.950 kr.
Thistedgade 8. B, st.
Dejligt lokale til kontor eller klinik.
Høje Taastrup45 kvm.42.750 kr.950 kr.